Producten

Accu Service Zeeland levert alle soorten en maten accu's. Voor elk vervoermiddel met een accu kunt u terecht bij ons.
Onze medewerkers geven u voldoende advies over de accu die uw voertuig nodig heeft.
 

  

                   
                                                                              


Binnenkort vindt U hier alle producten gerangschikt in diverse groepen.
 

 

VMF Green System is een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije, start- en servicebatterijen op basis van strekplaten en calcium-calcium technologie. Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF Green System accu’s bij uitstek ge­schikt voor installatie waar betrouwbaar­heid en veiligheid met hoofdletters wordt geschreven zoals bijvoorbeeld reddings­middelen, noodvoorzieningen, terrein­voertuigen enzovoorts    >> meer info
 

Startaccu's leveren in een korte tijd een hoge startstroom.
De startaccu's zijn leverbaar in 6 en 12 Volt en in een standaard of heavy-duty uitvoering.  ( hogere koudstartstroom ) van 2 tot 230 Ah/20h.
Ze worden toegepast in motorfietsen, personenauto's
vrachtwagens, tractoren, landbouwmachines, scheepvaart etc
 

Semi-tractieaccu's voor mobiele energievoorziening zijn ontworpen om te kunnen weerstaan aan langdurige en herhaalde ontladingen. Zijn leverbaar in 6 en 12 Volt van 100 tot 460 Ah/20h. Dankzij de extra dikke loodplaten en de met glasvezel uitgeruste separator is deze accu beter bestendig tegen diepe ontladingen. Ze worden aanbevolen voor verlichting in caravans en campers, aan boord van schepen, zonne-ernergiesystemen, klein elektrisch transport, schrob - en veegmachines e.d


Tractiebatterijen
bestaan uit losse 2 Volt buisjesplaat cellen. Deze cellen worden in serie geplaatst om er de juiste spanning van te maken. Ze zijn uitermate geschikt voor het zware werk en leverbaar tot meer dan 2000 Ah. Ze vinden veelal toepassing in vorkheftrucks, pallettrucks, elektrowagens, rijdende winkels en in de scheepvaart veel als marinebatterij voor de gehele energievoorziening.


De " Blue Power " accu's zijn een product van Accuzeeland en zijn de beste in hun soort. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden. Voor meer informatie kunt U ons altijd bellen of E mailen.